maandag 1 oktober 2007

Pokkeweer

Wat een weer vandaag! De hele dag heeft het gemiezerd en de wolken hingen soms tot tegen de grond. Regelmatig kregen we een stortbui of donderslag over ons heen. In de verste verte geen vliegweer dus. De Five Day Forecast van Belgocontrol voorspelt nochtans beterschap vanaf woensdag. Zaterdag zou het zelfs een fijne herfstdag worden met brede opklaringen. Misschien moet ik maar snel de Cheetah reserveren voor iemand anders op hetzelfde idee komt.

Nog even over die Five Day Forecast. Voor de luchtvaart zijn accurate weerberichten van essentieel belang. Op gespecialiseerde sites en officiële weerkanalen vind je dan ook zeer betrouwbare en nauwkeurige weersvoorspellingen, veel beter dan de algemene praatjes op radio, tv of in de kranten. Klik maar eens door en hou het in de gaten. Aan de rechterkant van deze blog (in de groene kolom met links) vind je trouwens nog een pak andere sites over het weer.

2 opmerkingen:

Anonymous zei

Dag Lode,
ik ben de ulm'er van een paar weken geleden. 'k Ben blij dat je je blog terug hebt opgenomen. Ik ben niet zo'n reacties-poster, maar ik kom wel elke dag een kijkje nemen. Je stijl zit goed, dus ik blijf zeker komen. Vlieg ze!
Peter

Lode Roels zei

Dag Peter,
Fijn om je nog eens tegen te komen. Hou je goed! Lode