maandag 8 september 2008

Tweede Jaargang

Deze weblog moet rond deze tijd ongeveer 1 jaar oud zijn. Nu ook onze tweede dochter Fran stilaan de respectabele leeftijd van een maand bereikt, wil ik de blogdraad weer opnemen.

Aan de site zijn ondertussen enkele details veranderd. De doorverwijzingen aan de rechterkant zijn herschikt in een - hopelijk - logischer volgorde. Onderaan staat een nieuwe RSS-feeds: luchtvaartnieuws. Elke dag weer een of ander nieuwtje dat ook niet-piloten wel interesseert.Tegen het jaareinde wil ik het dagboek van mijn opleiding afwerken. Want dat stokt nu ergens halverwege. Bovenal wil ik opnieuw snel gaan vliegen want dat levert stof voor berichten op deze blog. Ik neem me ook nog maar eens voor om wat vaker te publiceren, ook over dingen die niets met luchtvaart te maken hebben. Niet altijd even makkelijk. Want een blog maak je tegenwoordig in minder dan vijf minuten. Het ding onderhouden, dat is wat anders.

Geen opmerkingen: