woensdag 25 maart 2009

Vervroegde 1 april grap?

Het verhaal uit dit filmpje gaat mijn verstand te boven. Bekijk eerst de video en lees dan verder, ok?Goed, waar waren we gebleven? Even de feiten op een rijtje: je koopt bouwgrond op een steenworp van een luchthaven die daar al 70 jaar ligt. Je weet dat je toekomstig huis op de aanvliegroute zal liggen. Toch koop je die grond (wellicht spotgoedkoop precies om de redenen die ik net aanhaal). Terwijl de inkt van de akte nog niet droog is, klaag je de luchthaven aan en eis je de onmiddellijke sluiting ervan.
Dit is toch een grap?
Vertel me alsjeblief dat dit een grap is!?

9 opmerkingen:

Gunther zei

Dit is te gek voor woorden!

Peter zei

Compleet van de pot gerukt!
Zo liggen er nog wel veel goedkope bouwgronden in Vlaanderen, naast fabrieken, vuilnisbelten, autostrades, probleemwijken,...

Abeam.be zei

Een eerste geval van een premature NIMBY dus.
Ik vind dat de VTM het toch gebalanceerd heeft gebracht. Die man dacht duidelijk dat de TV zich achter hem zou scharen ... niet dus. Ze mochten zelfs eens mee in de lucht !

Skycaptain Marz zei

Bij ons gebeurt dit ook rondom Schiphol. Er gaan steeds meer mensen rondom de luchthaven wonen en...klagen. En Schiphol ligt er toch ook al heel wat jaartjes.

Arjan zei

Rond elk vliegveld wonen helaas mensen die zich storen aan vliegverkeer. Dit slaat daadwerkelijk alles. Meneer koopt willens en wetens de grond, woont er nog niet eens en stoort zich nu al??? Met dit soort mensen valt niet te praten. Hoop dat het een één april grap is. Maar ben bang...

Lode, wellicht een goed idee om een keer van de zomer een Fly-inn te houden??

Fly November zei

@Arjan: Goed idee van die Fly Inn. suggesties voor een veld?

Abeam.be zei

Grimbergen natuurlijk !
't Is daar rustig op downwind ;-)

Jurgen zei

Vliegveld sluiten? daar hadden ze maar eerder moeten aan denken! Die mensen weten goed genoeg dat daar een vliegveld ligt. Ik hoop dat het idd maar een 1-aprilgrap is. en dat die mensen eens verder kijken dan hun neus lang is!
grtz

Goya zei

Zoiets hou je toch absoluut niet voor mogelijk. Denken mensen eigenlijk na wanneer ze iets kopen? Gaan ze er eens naar toe? kijken ze de plannen eens na...?