woensdag 26 maart 2014

Terug naar België

Ik keer terug naar België.
Het is te zeggen, voor even.
Voor heel even.
Ik breng een blitsbezoek van welgeteld vijf dagen/vier nachten, dit weekend en de dagen erna.

Ik zal me tijdens mijn verblijf voornamelijk verplaatsen met ‘The Beast’ (een bus van De Lijn) en verblijven in ‘Hotel Mama’ (het ouderlijk huis), waarvan de verdieping boven en onder mijn kamer zijn vrijgemaakt om mijn veiligheid te garanderen. Op zaterdag wacht een werklunch (een groot pak frieten met tartaar en een vleeskroket) en op zondag geef ik een toespraak tijdens een informeel evenement (familie op bezoek). Gelieve jullie op maandag en dinsdag trouwens te verwachten aan ernstige verkeershinder in en rond Antwerpen wegens een bezoek aan die stad van ondergetekende. Er zullen geen verdere verklaringen worden afgelegd.

2 opmerkingen:

Jan! zei

Ik heb niets meer te melden dan dat ik dit grappig vond, dus bij dezen: :-)

Unknown zei

Vrie waas! België is er klaar voor!