donderdag 21 augustus 2014

Dit is mijn huis

Het huis op de foto is het huis waar we sinds juni van dit jaar (2014) wonen.
Het huis op de foto is trouwens ook van ons.
Sinds 16 juni mogen we ons eigenaars noemen van een semi-detached in Brampton. Een half-open bebouwing heet dat in Vlaanderen geloof ik. Brampton is een voorstad van Toronto en op zich al goed voor een half miljoen inwoners. Het is logisch dat we hier iets kochten, in Brampton. Niet alleen omdat ik vind dat huren een tijdelijke oplossing moet zijn en het altijd beter is om jezelf te betalen in plaats van iemand anders (in de vorm van schijfjes vastgoed bij elke aflossing). Maar ook omdat Brampton ons wel bevalt. De kinderen gaan er naar school, het ligt op een redelijke afstand van Toronto en de prijzen zijn er nog relatief betaalbaar. En ons achtertuintje heeft al meteen gerendeerd deze zomer, met dank aan de barbecue.

4 opmerkingen:

Unknown zei

Beste Lode

Heel mooi huis zo te zien. En het weer moet er ook goed zijn precies met zulk een groen gazonnetje. Heel veel geluk daar met je nieuwe woning en je gezin.
ps: radio 1 is nog steeds niet wat het geweest is sinds jij er verdween, en al helemaal niet in de grote vakantie.
Groetjes Francy

Anoniem zei

Proficiat met je woning! Ziet er leuk uit! Heb je het geluk gehad een huis te vinden binnen de school boundaries, of moet je je dochters van school veranderen of zelf naar school rijden?

Ik vraag me wel eens af hoe jullie de verschillen ervaren tussen NB en ON. Qua natuur is dat vermoedelijk een groot verschil. En ook Brampton zal niet te vergelijken vallen met een kleinere stad in NB. Het is dus wel appelen en peren vergelijken natuurlijk.

Radio Roels zei

NB heeft prachtige natuur, relaxte sfeer en betaalbare woningen maar geen communicatie jobs. Ik heb geen moment sppijt van verhuis naar ON, hoe graag ik ook in NB woonde. Kinderen kunnen in franstalige school in brampton blijven. We zitten even ver als vroeger, nu ten noorden van school.

Radio Roels zei

Dag Jef,
Ik mis de radio best wel dus ik ben blij te lezen dat de radio mij ook nog altijd een beetje mist ;-_