maandag 14 november 2016

44 - Yasmina El Messaoudi, immigrant in Nederland

Yasmina El Messaoudi draait al jarenlang mee in de Brusselse media. Ze presenteerde op Q-music en Radio 1, was te zien op TV Brussel en schreef tussendoor ook voor Libelle. Enkele maanden geleden liet ze carrière, man, huis en auto achter om een jaar naar Den Haag te trekken. "Ik had even nood aan iets anders," zegt ze in deze aflevering van Radio Roels.

Yasmina is op Twitter te vinden als @Yasmina_em, of op Flair en CharlieMag.

Producer deze week: Annette Roels (@Annette_Roels)

Luister naar deze podcast op de volgende manieren:Op de hoogte blijven?


Bekijk de Facebook Pagina
Volg mij op Twitter
Krijg nieuwe berichten via email

1 opmerking:

Unknown zei

Zeeeer herkenbaar! In 2012, na 7 jaar in de media (achter de schermen dan wel) moest ik er ook even tussen uit. Een jaar Canada zou het worden, bijna vijf jaar later woon ik permanent in Vancouver met mijn Canadese echtgenote!
-barbara